מתכון קציצות דגים
הגעתם למקום הכי נכון בחיפה לקנות דגים טרים
רגע לפני שאתם קונים דגים קפואים או טרים הכי חשוב לבבחור במקום הכי נכון
לסנן במסננת את הטחון שלא ישארו נוזלים
כוסברה קצוצה כוס ( חד פעמי)
פטרוזיליה קצוצה חצי כוס
4 שיני שום כתוש
2 כפות פירורי לחם
1 ביצה
3-4 כפות שמן קנולה
כפית מלח
רבע כפית כמון
כפית מרק עוף
רבע כפית פלפל שחור
לערבב את העיסה ביד ואם יש צורך בפרורי לחם נוספים להוסיף.
רוטב לבישול:
2 עגבניות קלופות ופרוסות
4 שיני שום פרוסים
1 גמבה חתוכה
פלפל חריף לפי הטעם
כוס נוסף כוסברה קצוצה
2 -3 כפות שמן
לבשל 10 דק
להוסיף כך גדושה רסק עגבניות
חצי כפית מלח
כפית כורכום
כף גדושה פפריקה אדומה
2 כוסות חד פעמי מים מהברז
כשהרוטב רותח להכניס את הקציצות להנמיך את הגז לכסות חלקיתאת הסיר ולבשל בערך 20 דק
ניתן לערבב תוך כדי ולכסות את הדגים ברוטב.
בתיאבון?

